Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Zonnepanelen van Elize, iets voor u?

Zonnepanelen zijn samen met zonneboilers de producten om zonlicht om te zetten in (duurzame) energie. Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Het is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken.

Een te grote hoeveel opgewekte elektriciteit wordt vervolgens aan het elektriciteitsnet geleverd. Ook zijn er steeds meer producten op de markt, waarbij zonnecellen geïntegreerd worden in bouwmaterialen, zoals dakbedekking, gevelpanelen of dakpannen.

Waarom kunnen zonnepanelen interessant voor u zijn?

Er wordt altijd gestreefd naar een schoner milieu. Groene, duurzame energie draagt hieraan bij. Daarom wil de overheid iets terugdoen in de vorm van subsidies. Er zijn slechts enkele subsidie waar u eventueel voor in aanmerking kunt komen, als u als bedrijf zonnepanelen op uw dak of in de tuin plaatst. Omdat deze regelingen regelmatig wijzigen, adviseren wij u om op de site van de RVO de actuele stand van zaken te bekijken. Daarnaast is het ook goed om na te gaan of er in uw gemeente nog speciale subsidies zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze duurzame energieoplossingen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u door ons adviseren of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.