Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Zonnepanelen

Bij Elize Energie heeft u de keuze uit mono (full black) en poly kristallijne zonnepanelen. Daarnaast bieden wij ook dunne film (CIS) panelen aan.

De zonnepanelen markt wordt gekenmerkt door een groot aantal aanbieders. Dit maakt de keuze voor een goed paneel moeilijk, omdat de onderlinge verschillen moeilijk waarneembaar zijn. Elize Energie heeft er daarom bewust voor gekozen om rechtstreeks in te kopen vanaf de fabriek. Door een strikte leveranciers selectie te handhaven wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Meerdere keren per jaar brengen de inkopers van Elize Energie een bezoek aan de producenten en bezoeken dan ik alle gevallen ook de fabrieken waar de producten worden gemaakt. De resultaten worden nauwkeurig in de gaten gehouden en testresultaten worden vergeleken. Elize Energie hecht ook waarde aan de testresultaten van bijvoorbeeld Photon.

In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaringen opgedaan. Vele productielocaties zijn bezocht en keer op keer wordt goed gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding van wat er wordt aangeboden. Kwaliteit is voor ons leidend en daarom hebben we gekozen voor een weloverwogen select aanbod van A-merken.

De merken waar wij op dit moment naar alle tevredenheid mee werken zijn:

Risen Elize Energie E-GA

Renesola Elize Energie E-GA

Risun Elize Energie E-GA

Yingli Elize Energie E-GA

JAsolar Elize Energie E-GA

Solar frontier Elize Energie E-GA