Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Wie is Elize?

wie is elize - foto 2 - Resultaat duurzame steiger Enkhuizen - Elize + OHBWMet een jong en enthousiast team is Elize actief in de markt van de duurzame energie en richt zich op de agrarische, zakelijke en particuliere markt. Elize is onderdeel van Koninklijke Oosterhof Holman en heeft kwaliteit ten alle tijden hoog in het vaandel staan. We werken met eigen personeel, zijn ISO 9001 gecertificeerd en hanteren de NEN1010 en NEN3140.

Elize installeert kwalitatief duurzame energieproducten, zoals zonnepanelen en zonneboilers (heatpipes) en denken graag met u mee hoe we het duurzame product nog beter tot zijn recht kunnen laten komen. 

Elize Energie richt zich op de technisch uitdagende klussen, daar waar maatwerk noodzakelijk is. Het meedenken met de klant, de vakkundige installatie door eigen, gecertificeerd personeel en de persoonlijke benadering zijn voor ons een belangrijke voorwaarde voor een goed eindproduct.

Basis

Dankzij de sterke link met Koninklijke Oosterhof Holman hebben wij een steady basis en kunnen we de garanties die we afgeven waarmaken.

Elize_installatie