Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Waarom Elize?

Elize biedt de volgende voordelen;

waarom elize - Verreiker

  • Expertise
  • Transparantie en betrouwbaarheid
  • Advies op maat
  • Kwaliteit
  • Vakkundige installatie
  • Professionele projectcoördinatie
  • Betrouwbare monitoring

Expertise

Elize biedt u expertise en ervaring op het gebied van schone zonne-energie. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zowel kleine als grote systemen op daken.

Transparantie en Betrouwbaarheid

Als klant van Elize zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hebben transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om u via onze offertes en informatie op onze website zo goed mogelijk voor te lichten en open en eerlijk over onze prijzen, merken en systeemsamenstellingen te zijn. Ook streven wij ernaar u van zo goed mogelijk advies te voorzien over welk systeem het beste bij u past.

Advies op Maat

Elk dak is verschillend en vraagt om maatwerk. Onze experts geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien, maar uiteraard ook bij u langs komen om de situatie ter plekke op te nemen. Bij u in het bedrijf zal de expert onmiddellijk bepalen wat voor u de voordeligste oplossing is met een zo hoog mogelijk rendement.

waarom elize - Werkzaamheden Emmen

Kwaliteit

Uw installatie moet gedurendevele jaren een hoog rendement opleveren. Daarom houden wij niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met de bouwtechnische, weerkundige en fysische omstandigheden. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagesystemen, die een gegarandeerde levensduur van 25 jaar hebben. We werken op dit gebied met verschillende partners samen, al naar gelang de vereisten. Wij zijn VCA en NEN gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat al het werk veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd.

Vakkundige Installatie

Het team van Elize zorgt voor de nauwkeurige afstemming, het installeren en de oplevering van de installatie bij u thuis. Daarbij profiteert u van de ervaring en de vakkennis van onze medewerkers. Vele daken hebben wij al belegd met zonnepanelen en diverse zonneboilers geïnstalleerd. Tevens kunt u erop vertrouwen dat onze deskundige medewerkers zorgdragen voor een vlekkeloze installatie van uw systeem. Een en ander wordt gewaarborgd conform BRL9933 (BeoordelingsRichtLijnen). Het is ook mogelijk om onze systemen zelf te installeren. Hiervoor hebben wij speciale basispakketten samengesteld. Bekijk hier ons assortiment.

Professionele Projectcoördinatie

Tijdens het hele project stemt Elize alle afspraken op elkaar af: met u, met onze leveranciers en met het plaatselijke energiebedrijf. Vanaf de levering van het systeem, via het opbouwen van de installatie tot en met het verzorgen van de aansluiting voor terug levering aan het openbare stroomnet. Zo zorgen wij voor een tijdige, snelle en probleemloze projectafwikkeling.

waarom elize - Voorzijde woning

Betrouwbare Monitoring

Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer u uw installatie begint te gebruiken. Zo hebben wij een uitgebreid servicepakket voor technisch onderhoud, periodieke reiniging en monitoring van uw PV-systeem. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies over uw installatie en het beheer en het gebruik ervan.