Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Zonnepanelen

Elize_ParticulierZonnepanelen van Elize, iets voor u?

Zonnepanelen zijn samen met zonneboilers de strategieën om zonlicht om te zetten in (duurzame) energie. Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Het is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. Een te grote hoeveel opgewekte elektriciteit wordt vervolgens aan het elektriciteitsnet geleverd. Ook zijn er steeds meer producten op de markt, waarbij zonnecellen geïntegreerd worden in bouwmaterialen, zoals dakbedekking, gevelpanelen of dakpannen.

Waarom kunnen zonnepanelen interessant voor u zijn?

Er wordt altijd gestreefd naar een schoner milieu. Groene energie draagt hieraan bij. Daarom wil de overheid iets terugdoen in de vorm van subsidies. Er zijn 6 subsidies waar u voor in aanmerking kunt komen, als u als bedrijf zonnepanelen op uw dak of in de tuin plaatst. Omdat deze regelingen regelmatig wijzigen, adviseren wij u om op de site van AgentschapNL (www.agentschapnl.nl) de actuele stand van zaken te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in onze duurzame energieoplossingen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u door ons adviseren of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.