Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Vamil/MIA

De Vamil en MIA zijn geen subsidies, maar wel een interessante investeringsregelingen, als u fiscaal voordelig wil investeren in milieutechnieken.
Met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) kunt u profiteren van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.
Met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven.

Milieulijst
Op 29 december 2016 is de nieuwe Milieulijst 2017 gepubliceerd in de Staatscourant. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om te investeren in de meest milieuvriendelijke oplossingen mét fiscaal voordeel? Kijk dan op de Milieulijst van 2017. Op deze lijst staan circa 270 investeringen die échte milieuwinst opleveren. Met de zoekfunctie zoeken in de Energielijst en Milieulijst 2017 kunt u zoeken naar milieuvriendelijke en energiezuinige technieken met fiscaal voordeel. Ook kunt u zoeken op (meerdere) trefwoorden, branches en codes.

Belangrijk: Wees op tijd met het aanvragen van MIA\Vamil: binnen 3 maanden na het geven van de opdracht (schriftelijk of mondeling).

Indien u op zoek bent naar aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen!

Button MIA Vamil 2

Bron: RVO