Zonnepanelen carport

Zonnestroom kan op meerdere manieren worden opgewekt. Naast reguliere PV-panelen biedt Elize Energie de mogelijkheid om een zonnecarport aan schaffen. Wat op grote schaal kan, zoals bij de P+R Reitdiep in Groningen, kan ook op kleinere schaal. Wanneer zonnepanelen op het dak geen mogelijkheid is of u een extra optie zoekt, is de zonnecarport een goede oplossing. Deze carport beschermt uw auto tegen elke weesomstandigheid, maar u wekt tegelijkertijd duurzame energie op. De carport biedt dan direct de mogelijkheid om er, in het geval van een elektrisch voertuig, een laadpaal onder te plaatsen.

Voordelen

De zonnecarport biedt daarnaast meer voordelen. De voordelen die een zonnecarport zoal biedt zijn:

  •        een duurzame oplossing;
  •        eigen energie opwekken;
  •        een chique aanblik;
  •        licht doorlatend;
  •        geschikt voor zowel kleine als grote parkeergelegenheden;
  •        zélfs de carport verdient zichzelf na verloop van tijd terug.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: 8 laadpalen voor DeelSlee in gemeente Loppersum

In de gemeente Loppersum heeft Elize 8 laadpalen geplaatst voor elektrisch deeltransport 'DeelStee'.  In 5 verschillende dorpen zijn DeelStee ingericht. Een DeelStee is een standplaats met laadpaal voor een elektrische deelauto. In eerste instantie zijn laadpalen in de Loppersum, Middelstum, Stedum, Garrelsweer, en Garsthuizen geplaatst. Met de verschillende DeelStee wordt elektrisch deeltransport gestimuleerd in de gemeente Loppersum. De...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize