Duurzame keet

Wat is de duurzame keet?

Elke bouwplaats heeft er een: de bouwkeet. Er worden kantoorwerkzaamheden verricht, er kan worden geschaft en er wordt overleg gepleegd. Om het licht aan te kunnen zetten en koffie te zetten, wordt veelal gebruik gemaakt van een generator. Wij van Elize Energie, als onderdeel van Oosterhof Holman, hechten veel waarde aan duurzaamheid. Innovaties op dit gebied zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Ook bij onze projecten willen we dit graag uitdragen. Daarom hebben we de ‘Duurzame Keet’ ontwikkeld.

Waarom is dit interessant voor u?

De ‘Duurzame Keet’ is een energie-neutrale en zelfvoorzienende bouwkeet. Door zonnepanelen op het dak te plaatsen in combinatie met een accupakket, is een generator overbodig en kan de koffie op duurzame wijze worden gezet. Een ‘Duurzame Keet’ kan u voordeel opleveren met bijvoorbeeld een inschrijving op een aanbesteding. De voordelen die de ‘Duurzame Keet’ biedt:

  •       voorziet in eigen stroombehoefte;
  •       is CO2-neutraal;
  •       bespaart op de kosten en uitstoot van een generator;
  •       is écht duurzaam;
  •       kan vrijwel overal worden geïnstalleerd;
  •       vergroot het bewustzijn onder medewerkers;
  •       zorgt voor een moderne en bewuste uitstraling.

Tot slot verdient de ‘Duurzame Keet’ van Elize Energie en Oosterhof Holman zich binnen afzienbare tijd terug. Dit in tegenstelling tot de normale keet met generatoren.

Meer weten? Lees hier een interessant interview over de duurzame keet in gebruik in de praktijk! Ons moederbedrijf Oosterhof Holman heeft al een groot gedeelte van haar bouwketen verduurzaamd en deze standaard in gebruik.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Drie duurzame keten voor Enexis

In opdracht van onze vaste partner Unica, locatie Groningen, hebben wij een drietal keten van Enexis mogen verduurzamen. De keten op de locaties Coevorden, Hengelo en Den Bosch zijn voorzien van zonnepanelen en een accu-systeem, waarmee ze vergelijkbaar zijn met de keten die door Oosterhof Holman worden ingezet.

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize