Loading...
Speciale oplossingen in duurzame energie2019-03-18T12:17:25+00:00

Op zoek naar een andere duurzame oplossing?

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert vakkundig, met eigen gecertificeerd personeel, de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Naast de verschillende meest gekozen duurzame oplossingen voor particulieren, bedrijven en agrariërs hebben wij nog een aantal andere expertises waar u wellicht naar op zoek bent.

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

Naast de reguliere duurzame oplossingen hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse andere duurzame energie oplossingen.

Heeft u een specifieke wens of bijzondere vraag met betrekking tot duurzame energie? Wij denken graag met u mee of wij hierin een oplossing op maat voor u kunnen vinden. Daarnaast hebben wij hier de meest gebruikte speciale energieoplossingen voor u op een rij gezet.

Welke duurzame oplossingen bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen voor specials. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor particulieren, agrariërs en bedrijven.

  • sedumdaken: bescherm uw dak tegen de onomkeerbare effecten van zon en regen. Daarnaast zorgt het Sedum voor een natuurlijke koeling en draagt het bij aan de biodiversiteit. Sedum is ook goed te combineren met zonnepanelen, door de koeling heeft u nog meer rendement van uw systeem;
  • duurzame keet: een duurzame keet wordt voorzien van zonnepanelen met een accupakket waardoor een generator voor de stroomvraag niet meer nodig is. Een duurzame keet is CO2-neutraal en bespaart fors op energiekosten. Hiermee wordt de keet in afzienbare tijd terugverdiend en zorgt het voor een bewuste uitstraling op de bouwplaats;
  • carport zonnepanelen: verdien uw investering in de carport terug met groene energie;
  • zonnepanelen op water: zonnepanelen die middels een speciaal frame worden geplaatst op het water.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Recent opgeleverd: Innovatieve oplossing, zonnepanelen op water Reitdiep – Groningen

Al enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met Koninklijke Oosterhof Holman de bouw van P+R Reitdiep transferium Groningen afgerond. We schreven al een enkele keer over de uitbreiding van de Reitdiep zonnepanelen door middel van een drijvend systeem op het water. Inmiddels kunnen we het eindresultaat hiervan met jullie delen! Voor Elize een leuke uitdaging en een...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize