Op zoek naar een andere duurzame oplossing?

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert vakkundig, met eigen gecertificeerd personeel, de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Naast de verschillende meest gekozen duurzame oplossingen voor particulieren, bedrijven en agrariërs hebben wij nog een aantal andere expertises waar u wellicht naar op zoek bent.

Duurzaam opwekken

Duurzaam verwarmen

Sedumdaken

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

Naast de reguliere duurzame oplossingen hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse andere duurzame energie oplossingen.

Heeft u een specifieke wens of bijzondere vraag met betrekking tot duurzame energie? Wij denken graag met u mee of wij hierin een oplossing op maat voor u kunnen vinden. Daarnaast hebben wij hier de meest gebruikte speciale energieoplossingen voor u op een rij gezet.

Welke duurzame oplossingen bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen voor specials. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor particulieren, agrariërs en bedrijven.

  • sedumdaken: bescherm uw dak tegen de onomkeerbare effecten van zon en regen. Daarnaast zorgt het Sedum voor een natuurlijke koeling en draagt het bij aan de biodiversiteit. Sedum is ook goed te combineren met zonnepanelen, door de koeling heeft u nog meer rendement van uw systeem;
  • duurzame keet: een duurzame keet wordt voorzien van zonnepanelen met een accupakket waardoor een generator voor de stroomvraag niet meer nodig is. Een duurzame keet is CO2-neutraal en bespaart fors op energiekosten. Hiermee wordt de keet in afzienbare tijd terugverdiend en zorgt het voor een bewuste uitstraling op de bouwplaats;
  • carport zonnepanelen: verdien uw investering in de carport terug met groene energie;
  • zonnepanelen op water: zonnepanelen die middels een speciaal frame worden geplaatst op het water.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Makkinga

In Makkinga hebben we een indaksysteem geplaatst. De zonnepanelen liggen daardoor niet op de dakpannen (zoals bij de meeste systemen), maar er tussen, waardoor het zorgt voor een mooier geheel. Is uw dak toe aan vervanging of bouwt u een nieuwbouwwoning, dan kan dit een uitkomst bieden! Naast dat het voor een mooier geheel zorgt, scheelt het ook...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en deskundigheid

Transparant en betrouwbaar

Advies op maat

Hoogwaardige kwaliteit

Professionele projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize