WIS – Dokkum2019-03-20T09:17:50+00:00

WIS – Dokkum

De bouwvak is alweer even geleden en wij zijn weer vol nieuwe energie aan het werk. Zo zijn de eerste kleine klussen al afgerond en ook een groter project nadert succesvol zijn einde. Dit keer in Dokkum waar we voor de bouwvak het spits hebben afgebeten. Het gaat hier om een groot oppervlakte plat dak dat goed is voor zo’n 750 zonnepanelen. Een mooie opbrengst op jaarbasis dat ruim 45 huishoudens van stroom voorziet.

Voor grote platte daken is het montagesysteem van FlatFix Fusion uitermate geschikt voor het bevestigen van panelen. Dit lichtgewicht systeem kan worden ingezet op nagenoeg alle platte daken. Met een opstelhoek van 13 graden zorgt het ervoor dat het in elke oriëntatie zeer goede opbrengsten kan halen.

Het PV-systeem is tevens uitgerust met de zogeheten Energy Manager van SolarEdge. Deze accessoire brengt opwek en verbruik overzichtelijk in beeld voor uw bedrijf en/of woning.

Net dat beetje extra inzicht? Ook benieuwd wat de Energie Manager toegevoegd (naast de reguliere monitoring) bij de aanschaf van uw zonnepanelen systeem? Neem gerust contact op!