Wat klanten over ons zeggen – Zonnepanelen in Twijzel

Van A tot Z, bij iedere klus, groot of klein, zetten we ons in om de klus naar alle tevredenheid te klaren. Dit begint bij de schouw op locatie en de installatie door onze collega’s die de expertise en kennis in huis hebben. We plaatsen niet alleen de zonnepanelen of de laadpaal, maar we passen ook de meterkast aan, conform NEN1010 en NEN3140. We zijn continue kritisch op ons eigen proces, maar de feedback van de klanten is van nog grotere waarde. Na oplevering van het project vragen wij dan ook iedere klant naar zijn of haar bevindingen, waarmee wij ons proces weer mee kunnen verbeteren.

Het is natuurlijk extra leuk om, naast verbeterpunten, positieve berichten van klanten terug te krijgen. Onlangs hebben we bij familie de Haan in Twijzel 10 zonnepanelen geplaatst.

Om een idee te geven van enkele van de ontvangen reacties:

“Via de mail wordt er snel en vriendelijk teruggemaild met de juiste antwoorden. Via de telefoon word ik netjes te woord gestaan en worden mijn vragen correct beantwoord. Eerste bezoek thuis, jongeman was vriendelijk en deskundig. Heeft de situatie goed bekeken en de vragen die ik had werden correct beantwoord. Op de dag van plaatsing kwamen de monteurs, allen even vriendelijk. Ze hebben de situatie bekeken en met mij doorgenomen, vond ik erg prettig. Zij zijn begonnen met de werkzaamheden en ik heb ze tussendoor verzorgd met koffie, thee, frisdrank en koeken. Aan het eind van de dag hebben de heren een goed resultaat afgeleverd, 10 panelen strak op het dak, omvormer keurig opgehangen in de garage en in de meterkast alles netjes aangesloten. Ik wil jullie allemaal bedanken voor dit mooie resultaat.”