Sporthal – Buitenpost2019-04-11T12:05:11+00:00

Sporthal – Buitenpost

Ook het volgende project is alweer afgerond! Elize heeft de sporthal in Buitenpost voorzien van een mooi aantal zonnepanelen. Met deze boost van groene energie kan nu extra fanatiek worden gesport ;-). In totaal zijn er 177 zonnepanelen geplaatst van het merk Solarwatt. Solarwatt is een A-merk zonnepaneel en wordt gefabriceerd in Duitsland. In combinatie met de SMA omvormers is het een systeem met de gründliche Duitse kwaliteit. Zowel het ontwerp als de productie van deze merken wordt in Duitsland gedaan.

Bij Elize werken we sinds kort met een nieuw software-pakket, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van scherpe luchtfoto’s voor het intekenen van panelen op daken. Zo kan op afstand bijvoorbeeld worden bepaald hoeveel panelen er op het dak passen en welke zones minder geschikt zijn. Een voordeel is dat het legplan vooraf inzichtelijk is, wat in het gesprek met de klant een mooi startpunt is.

In de basis blijven we kiezen voor de persoonlijke aanpak. Wij komen graag langs om op locatie de wensen te bespreken. Het maken van een legplan levert daarbij een extra bijdrage voor ons en voor de klant! Bekijk ook de foto’s van het resultaat!