Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vertellen u meer over waar wij voor staan en waar wij in geloven. Het is de manier waarop wij, als organisatie, onze projecten doen en uitvoeren. Uiteraard staan deze kernwaarden, naast de vanzelfsprekende basiswaarde: Ons steentje bijdragen aan verduurzaming op een zo verantwoord mogelijke manier.

Samen met moederbedrijf Koninklijk Oosterhof Holman (OH) rapporteren wij onze energiemanagement plannen volgens de CO2-prestatieladder. Een initiatief om de CO2-reductie binnen bedrijven te verhogen. De Koninklijke Oosterhof Holman en Elize Energie zijn gecertificeerd in de hoogste trede van de prestatieladder. Uitgebreide rapportages hiervan zijn terug te vinden op de website van OH.

Expertise en deskundigheid

Elize biedt u expertise en ervaring op het gebied van duurzame energie. Wij blijven ons voortdurend bezighouden met veranderingen in de markt, om zo ook op de hoogte te blijven van de laatste technieken. We dagen onszelf uit door nieuwe technieken in de praktijk uit te testen en de huidige technieken nog beter te maken. Zo bouwen we onze eigen warmtepompen en gebruiken we onze kantoren als fysieke proef locaties. In de afgelopen jaren hebben we met ons team veel ervaring op mogen doen, waardoor we met vertrouwen kunnen zeggen dat we de kennis en kunde ruimschoots in huis hebben.

Transparant en betrouwbaar

Als klant van Elize zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hebben transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om u via onze offertes en informatie op onze website zo goed mogelijk voor te lichten en open en eerlijk over onze prijzen, merken en systeemsamenstellingen te zijn.  Ook streven wij ernaar u van zo goed mogelijk advies te voorzien over welk systeem het beste bij u past.

Advies op maat

Elk project is verschillend en vraagt om maatwerk. Onze teamleden geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien, maar graag komen wij bij u langs om de situatie ter plekke op te nemen. Wij berekenen per situatie alles zorgvuldig. Voor elk zakelijke project maken wij een overzichtelijke business case van de kosten en opbrengsten raming. Realistisch is daarin voor ons een belangrijke factor. De kosten, maar ook de opbrengsten die uit een project worden gehaald brengen wij op die manier zo goed mogelijk in kaart.

Hoogwaardige kwaliteit

Uw installatie moet gedurende vele jaren een hoog rendement opleveren. Daarom houden wij niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met de bouwtechnische, weerkundige en fysische omstandigheden. U bent verzekerd van de beste kwaliteit producten, die van beste techniek voor zien zijn. We werken op dit gebied met verschillende partners samen, al naar gelang de vereisten. Wij zijn VCA en NEN gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat al het werk veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd.

Professionele projectcoördinatie

Het team van Elize zorgt voor de nauwkeurige afstemming, het installeren en de oplevering van de installatie bij u thuis of uw bedrijf. Daarbij profiteert u van de ervaring en de vakkennis van onze medewerkers. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in onze verschillende werkgebieden. Tevens kunt u erop vertrouwen dat we zorg dragen voor een vlekkeloze installatie van uw systeem. Hierin staat veilig werken en een veilige werkplek voorop. Wij daarom ook VCA-P, ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd en hanteren de NEN1010 en NEN3140. Het is ook mogelijk om onze systemen zelf te installeren.

Tijdens het hele project stemt Elize alle afspraken op elkaar af: met u, met onze leveranciers en met het plaatselijke energiebedrijf. Vanaf de levering van het systeem, via het opbouwen van de installatie tot en met het verzorgen van de aansluiting voor terug levering aan het openbare stroomnet. Zo zorgen wij voor een tijdige, snelle en probleemloze projectafwikkeling.

Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer u uw installatie begint te gebruiken. Zo hebben wij een uitgebreid servicepakket voor monitoring van uw PV-systeem. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies over uw installatie en het beheer en het gebruik ervan.