Energie advies

Meer jaren stappenplan? Wij denken graag met u mee!

Wij kunnen samen met u een meer jaren verduurzamingsplan opzetten. Elize Energie staat vanuit de basis voor maatwerk. Er zijn veel manieren om uw onderneming te verduurzamen. Juist een breed assortiment aan groene oplossingen kan de keuze om te investeren in duurzame energie lastig maken. Daarom geven wij u graag gespecialiseerd advies en de mogelijkheid duurzame oplossingen te combineren.

Wij zijn dochteronderneming van de Koninklijke Oosterhof Holman. Vanuit ons moederbedrijf hebben wij ruime kennis van milieu technieken, waar we voornamelijk vergistingsinstallaties bouwen. Vervolgens kwamen zonnepanelen op de markt en hierin gingen we ons verder verdiepen. Uiteindelijk ontstond in 2012 dochteronderneming Elize Energie, waarbij we particulieren en (agrarisch) ondernemers voorzien van advies en het aanleggen van zonnesystemen.

Maar, de laatste jaren zijn we leergierig gebleven samen met Oosterhof Holman op het gebied van milieu techniek. Inmiddels hebben wij geruime ervaring in het adviseren in en aanleggen van ook andere duurzame energie oplossingen. Het is mogelijk om bij ons, naast bijvoorbeeld zonnepanelen, ook te investeren in andere duurzame mogelijkheden. Door middel van subsidies vanuit de overheid, zowel landelijk als lokaal, kan uw totaal investering relatief snel worden terugverdiend.

Wij kijken graag met u mee of we een (meer jaren) stappenplan kunnen opzetten. Op die manier kunnen wij  bijvoorbeeld uw bedrijf in zijn geheel energie neutraal maken. Denk hierbij aan het opwekken van stroom door de zonnepanelen en het verwarmen van uw bedrijf middels een warmtepomp in plaats van gas. Met het (meer jaren) stappenplan proberen wij de financiering hiervan overzichtelijk en haalbaar te maken. Elize Energie helpt u graag van A tot Z: van advies tot installatie en onderhoud. Wij adviseren u, en leveren vervolgens maatwerk naar uw eigen wensen.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in het energie neutraal maken van uw onderneming? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: 8 laadpalen voor DeelSlee in gemeente Loppersum

In de gemeente Loppersum heeft Elize 8 laadpalen geplaatst voor elektrisch deeltransport 'DeelStee'.  In 5 verschillende dorpen zijn DeelStee ingericht. Een DeelStee is een standplaats met laadpaal voor een elektrische deelauto. In eerste instantie zijn laadpalen in de Loppersum, Middelstum, Stedum, Garrelsweer, en Garsthuizen geplaatst. Met de verschillende DeelStee wordt elektrisch deeltransport gestimuleerd in de gemeente Loppersum. De...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize