Duurzame energie zakelijk

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Vakkundig en met eigen gecertificeerd personeel.  Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt vaak een belangrijke rol, bij zowel kleine als grote bedrijven. Wij helpen u graag verder!

Duurzaam opwekken

Zonnepanelen

SDE+

Duurzaam verwarmen

Warmtepomp

Aquathermie

Overig

Laadpaal

Energie advies

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elize Energie helpt u graag verder met de verduurzaming van uw bedrijf. We hebben ruime ervaring met het gehele proces: van advies op maat, subsidie aanvragen, tot de installatie van het product en onderhoud.

Bij zonnepanelen komen grootverbruikers in aanmerking voor de zogeheten SDE+ subsidie. Naast de SDE+ subsidie zijn er ook regelingen vanuit de overheid die de terugverdientijd verkorten voor bijvoorbeeld laadpalen en warmtepompen.

Wij ondersteunen uw wensen van A tot Z, want zo wordt duurzame energie bereikbaar voor iedereen. Bent u benieuwd welke duurzame oplossing bij u past of heeft u bijvoorbeeld al een SDE+ beschikking binnen en zoekt u een betrouwbare partner? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Welke duurzame producten bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen door bedrijven. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor particulieren, agrariërs of specials.

  • zonnepanelen: voor de opwekking van duurzame stroom;
  • laadpalen: voor het opladen van de elektrische of hybride auto van u of uw klanten;
  • warmtepompen: verwarmen zonder gas? Warmtepompen bieden dé oplossing om een gebouw op duurzame wijze te verwarmen.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Recent opgeleverd: Zonnepanelen AOC Terra – Groningen

Op het dak van het mbo collega AOC Terra in Groningen hebben wij afgelopen weken de zonnepanelen mogen leggen. In samenwerking met Unica en Van Wijnen hebben we een compleet systeem aangelegd. Van dakbedekking, binnenwerk en het door Elize verzorgde zonnepanelen gedeelte. In totaal zijn de daken voorzien van ruim 650 zonnepanelen. Het systeem zorgt voor een mooi...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en deskundigheid

Transparant en betrouwbaar

Advies op maat

Hoogwaardige kwaliteit

Professionele projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize