Zonnepanelen van Elize, iets voor u?

Zonne-energie is een belangrijke vorm van duurzame, groene energieopwekking voor zowel (agrarische) bedrijven en overheden, als particulieren. PV-panelen bieden de meest voorkomende oplossing om zonlicht om te zetten in bruikbare duurzame energie. Zonlicht is dus niet meer alleen om zelf van te genieten, u kunt er ook op duurzame wijze stroom mee opwekken. Het is onuitputtelijk en dus milieuvriendelijk. Daarnaast is het een relatief gemakkelijk toepasbare techniek om elektriciteit op te wekken. Naast de ‘standaard’ zonnepanelen, worden zonnecellen ook steeds meer geïntegreerd.

Waarom is dit interessant voor u?

Duurzaamheid is belangrijk nu het klimaat veranderd. De CO2-uitstoot moet worden teruggebracht, waardoor fossiele brandstoffen taboe geworden zijn. Groene, duurzame energie biedt de oplossing. Daarnaast kunt u uw investering vaak in afzienbare tijd terugverdienen.

Waar letten wij op?

Om te kijken of uw locatie geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, letten wij onder meer op de dakconstructie, de capaciteit van de aansluiting, de staat van en de ruimte in de meterkast en eventuele schaduwobjecten die van negatieve invloed kunnen zijn op de stroomopbrengst. Al onze zonne-energiesystemen zijn maatwerk naar uw eigen specifieke wensen. Elize biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Wij komen dan ook graag vrijblijvend even langs om de situatie te bekijken.

Daarnaast zorgen wij bij oplevering naar wens voor de afwikkeling van de BTW-teruggaaf en stellen wij de montoringsapp voor u in. Dit valt binnen onze service.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de zonnepanelen en de mogelijkheden die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Winschoten

In Winschoten liggen de panelen weer strak op het dak.

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize