Laadpaal: groen de weg op

Steeds meer steden stellen milieuzones in om dieselauto’s te weren. Bij de aankoop van een nieuwe auto is de hoeveelheid uitstoot steeds belangrijker. Hierdoor worden elektrische en hybride auto’s steeds meer regel dan uitzondering. De vraag naar laadpalen is daardoor fors gestegen de laatste jaren. Waar auto’s rijden, moet getankt worden. In dit geval stroom. Daarom biedt Elize Energie laadpalen aan voor zowel particulier als zakelijk gebruik en kunnen (semi-)publieke worden gebruikt. Terwijl u aan het lunchen bent of wanneer op bezoek gaat, wordt de auto volgeladen en stopt automatisch met de stroomtoevoer wanneer de auto volledig opgeladen is.

Waarom de producten en service van Elize Energie?

Elize Energie draagt graag haar steentje bij aan de algehele verduurzaming. Hoe meer laadpalen er geplaatst worden, hoe hoger de dichtheid, des te efficiënter het gebruik van elektrische auto’s wordt. We komen voor advies op maat graag bij u langs. We bieden meerdere soorten laadpalen aan, passend bij de aansluiting, waardoor kan worden ingespeeld op uw behoefte.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de laadpalen en de mogelijkheden die Elize Energie biedt of hebt u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Niezijl

Deze zonnepanelen zijn gemonteerd met Van der Valk Solar Systems montagemateriaal. Onze vriendelijkheid en kennis zorgden ervoor dat deze klant onze werkzaamheden beoordeelde met een 9! "Het kan haast niet beter" aldus de klant (uit ons klanttevredenheidsonderzoek).

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar