Elize installeert uw zonnepanelen, warmtepomp of laadpaal.

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Vakkundig en met eigen gecertificeerd personeel. Zonnepanelen op het dak of een laadpaal op de oprit, steeds meer mensen kiezen voor duurzame energie producten. Wij hebben tal van expertises en helpen u verder met de oplossing die bij u past!

Duurzaam opwekken

Duurzaam verwarmen

Duurzaam laden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elize Energie helpt u graag verder met de vergroening van uw huis en/of tuin. We hebben ruime ervaring met het gehele proces: van advies op maat, tot de installatie van het product en aan het onderhoud.

Voor particulieren zijn er diverse regelingen vanuit de overheid die een investering in duurzame energie interessanter maken. Zo kunt u bij de aanschaf van zonnepanelen nog tot 2023 salderen en daarbij de betaalde BTW over de zonnepanelen terugvragen. Naast de BTW teruggave is er ook subsidie vanuit de overheid die de terugverdientijd verkort bij de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler.

Welke duurzame producten bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen door particulieren. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor bedrijven, agrariërs en specials.

  • zonnepanelen: voor de opwekking van duurzame stroom;
  • laadpalen: voor het opladen van uw elektrische of hybride auto;
  • warmtepompen: verwarmen zonder gas? Warmtepompen bieden dé oplossing om een gebouw op duurzame wijze te verwarmen;
  • zonneboilers: heatpipes voor een duurzame opwekking van warm water.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Recent opgeleverd: Grijpskerk

Op deze prachtige locatie is Grijpskerk is nu ook het dak voorzien van zonnepanelen. Hierop liggen 12 mooie zwarte zonnepanelen van Qcells in combinatie met de SolarEdge omvormer.

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize