Zon op land

Zon op land is een goede oplossing voor grootschalige energieopwekking. Deze vorm van duurzame energie opwekken, ook wel Landbased Solar genoemd, is een goede mogelijkheid om een braakliggend stuk terrein nuttig te gebruiken. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden energie op te wekken op ongebruikte landbouwgrond.

Waar wordt zon op land geplaatst?

Zon op land is op veel manieren toe te passen. Een vereiste vanuit veel gemeenten is dat de gebruikte grond te zijner tijd weer gebruikt kan worden voor andere doeleinden, omdat grond in Nederland steeds schaarser en dus duurder wordt. Elize Energie biedt daarom maatwerk. De zonneweides zijn volledig modulair, waardoor het makkelijk te plaatsen, aan te passen en te verwijderen is.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in zon op land of andere duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Bosker – Westerlee

Bij de familie Bosker in Westerlee zijn 110 polykristallijn panelen geplaatst. Op een mooie zichtlocatie aan de rand van het dorp zorgen de panelen voor de opwekking van circa 23.500 kWh. Met een geïnstalleerd vermogen van 27.500 Wp zorgen deze panelen ervoor dat het totale verbruik vrijwel volledig groen wordt opgewekt.

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize