Loading...
Zon op land2019-03-18T08:26:12+00:00

Zon op land

Zon op land is een goede oplossing voor grootschalige energieopwekking. Deze vorm van duurzame energie opwekken, ook wel Landbased Solar genoemd, is een goede mogelijkheid om een braakliggend stuk terrein nuttig te gebruiken. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden energie op te wekken op ongebruikte landbouwgrond.

Waar wordt zon op land geplaatst?

Zon op land is op veel manieren toe te passen. Een vereiste vanuit veel gemeenten is dat de gebruikte grond te zijner tijd weer gebruikt kan worden voor andere doeleinden, omdat grond in Nederland steeds schaarser en dus duurder wordt. Elize Energie biedt daarom maatwerk. De zonneweides zijn volledig modulair, waardoor het makkelijk te plaatsen, aan te passen en te verwijderen is.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in zon op land of andere duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Maatschap B. en W. van der Velde – Nijega

Op een agrarisch bedrijf in Nijega hebben we een PV-systeem aangelegd met maar liefst 675 zonnepanelen. Op het dak van de stal liggen zwarte zonnepanelen van Longi, waardoor het geheel een extra mooie uitstraling heeft. Met een totaal vermogen van 202.500 Wp.  Het systeem is aangelegd met de SolarEdge omvormer met optimizers, deze zorgen voor maximale opbrengst én...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize