Zon op land

Zon op land is een goede oplossing voor grootschalige energieopwekking. Deze vorm van duurzame energie opwekken, ook wel Landbased Solar genoemd, is een goede mogelijkheid om een braakliggend stuk terrein nuttig te gebruiken. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden energie op te wekken op ongebruikte landbouwgrond.

Waar wordt zon op land geplaatst?

Zon op land is op veel manieren toe te passen. Een vereiste vanuit veel gemeenten is dat de gebruikte grond te zijner tijd weer gebruikt kan worden voor andere doeleinden, omdat grond in Nederland steeds schaarser en dus duurder wordt. Elize Energie biedt daarom maatwerk. De zonneweides zijn volledig modulair, waardoor het makkelijk te plaatsen, aan te passen en te verwijderen is.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in zon op land of andere duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Mevar Meeden Exploitatiemaatschappij BV – Veendam

In de afgelopen jaren heeft Elize Energie het akkerbouw-, pluimvee- en varkensbedrijf van Mevar Meeden exploitatiemaatschappij BV in Veendam mogen verduurzamen. De bedrijven worden met veel gedrevenheid gerund door broer en zus Wiebe en Marijke, waarbij dierenwelzijn voorop staat bij dit echte familiebedrijf! De varkens en kippen zijn gehuisvest volgens het Beter leven 1 ster systeem en ze...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid