Loading...
Zon op land2019-03-18T08:26:12+00:00

Zon op land

Zon op land is een goede oplossing voor grootschalige energieopwekking. Deze vorm van duurzame energie opwekken, ook wel Landbased Solar genoemd, is een goede mogelijkheid om een braakliggend stuk terrein nuttig te gebruiken. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden energie op te wekken op ongebruikte landbouwgrond.

Waar wordt zon op land geplaatst?

Zon op land is op veel manieren toe te passen. Een vereiste vanuit veel gemeenten is dat de gebruikte grond te zijner tijd weer gebruikt kan worden voor andere doeleinden, omdat grond in Nederland steeds schaarser en dus duurder wordt. Elize Energie biedt daarom maatwerk. De zonneweides zijn volledig modulair, waardoor het makkelijk te plaatsen, aan te passen en te verwijderen is.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in zon op land of andere duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Maatschap Douma – Gerkesklooster

Een klus in Gerkesklooster. Deze keer bij Maatschap Douma een agrarisch bedrijf. Het gaat om een systeem met in totaal zo'n 550 zonnepanelen.  Bij deze agrariër staat tevens een windmolen op het terrein. Door zon en wind te combineren is er meer constante opbrengst gedurende de gehele dag. Meer weten? Lees hier meer over het combineren van zon...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize