Zon op land

Zon op land is een goede oplossing voor grootschalige energieopwekking. Deze vorm van duurzame energie opwekken, ook wel Landbased Solar genoemd, is een goede mogelijkheid om een braakliggend stuk terrein nuttig te gebruiken. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden energie op te wekken op ongebruikte landbouwgrond.

Waar wordt zon op land geplaatst?

Zon op land is op veel manieren toe te passen. Een vereiste vanuit veel gemeenten is dat de gebruikte grond te zijner tijd weer gebruikt kan worden voor andere doeleinden, omdat grond in Nederland steeds schaarser en dus duurder wordt. Elize Energie biedt daarom maatwerk. De zonneweides zijn volledig modulair, waardoor het makkelijk te plaatsen, aan te passen en te verwijderen is.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in zon op land of andere duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Bruunshoge VOF – Makkinga

Elize Energie heeft in het najaar van 2019 Melkveebedrijf Bruunshoge VOF in Makkinga verder verduurzaamd door 1.690 zonnepanelen te plaatsen. De zonnepanelen leveren in het eerste volledige productiejaar ca. 461.000 kWh, wat gelijk is aan het elektriciteitsverbruik van ruim 150 huishoudens. Op de boerderij worden 200 koeien gemolken, welke zorgen voor 2 miljoen liter melk te produceren. De...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize