100% duurzaam

Gasloos en energieneutraal

Tal van oplossingen kunnen los van elkaar bijdragen aan de verduurzaming van uw agrarische onderneming. Juist de combinatie van deze duurzame investeringen kan uw onderneming 100% duurzaam maken. Dit houdt in: zonder het gebruik van gas uit eigen bodem, dus volledig energieneutraal. Oosterhof Holman heeft geruime ervaring met mestvergisting installaties en Elize Energie met de installatie van warmtepompen, zonnepanelen én zonneboilers. Wij leveren graag maatwerk en zullen, ongeacht welke keuze u maakt, zorgen voor een passende oplossing.

Mocht u, binnen uw bedrijf overwegen om duurzaam van het gas af te gaan, kunnen wij met u een duidelijk (meer jaren) stappenplan opzetten om u hierin te ondersteunen. Op die manier kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijf in zijn geheel energie neutraal maken. Denk hierbij aan het opwekken van stroom door de zonnepanelen en het verwarmen van uw bedrijf middels een warmtepomp in plaats van gas. Maar ook andere duurzame combinaties zijn mogelijk. Met het (meer jaren) stappenplan proberen wij de financiering hiervan overzichtelijk en haalbaar te maken.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Bruunshoge VOF – Makkinga

Elize Energie heeft in het najaar van 2019 Melkveebedrijf Bruunshoge VOF in Makkinga verder verduurzaamd door 1.690 zonnepanelen te plaatsen. De zonnepanelen leveren in het eerste volledige productiejaar ca. 461.000 kWh, wat gelijk is aan het elektriciteitsverbruik van ruim 150 huishoudens. Op de boerderij worden 200 koeien gemolken, welke zorgen voor 2 miljoen liter melk te produceren. De...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize