Loading...
100% duurzaam2019-04-15T14:44:42+00:00

100% duurzaam

Gasloos en energieneutraal

Tal van oplossingen kunnen los van elkaar bijdragen aan de verduurzaming van uw agrarische onderneming. Juist de combinatie van deze duurzame investeringen kan uw onderneming 100% duurzaam maken. Dit houdt in: zonder het gebruik van gas uit eigen bodem, dus volledig energieneutraal. Oosterhof Holman heeft geruime ervaring met mestvergisting installaties en Elize Energie met de installatie van warmtepompen, zonnepanelen én zonneboilers. Wij leveren graag maatwerk en zullen, ongeacht welke keuze u maakt, zorgen voor een passende oplossing.

Mocht u, binnen uw bedrijf overwegen om duurzaam van het gas af te gaan, kunnen wij met u een duidelijk (meer jaren) stappenplan opzetten om u hierin te ondersteunen. Op die manier kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijf in zijn geheel energie neutraal maken. Denk hierbij aan het opwekken van stroom door de zonnepanelen en het verwarmen van uw bedrijf middels een warmtepomp in plaats van gas. Maar ook andere duurzame combinaties zijn mogelijk. Met het (meer jaren) stappenplan proberen wij de financiering hiervan overzichtelijk en haalbaar te maken.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met advies of een offerte.

Vraag een offerte aan

Recent opgeleverd: Maatschap B. en W. van der Velde – Nijega

Op een agrarisch bedrijf in Nijega hebben we een PV-systeem aangelegd met maar liefst 675 zonnepanelen. Op het dak van de stal liggen zwarte zonnepanelen van Longi, waardoor het geheel een extra mooie uitstraling heeft. Met een totaal vermogen van 202.500 Wp.  Het systeem is aangelegd met de SolarEdge omvormer met optimizers, deze zorgen voor maximale opbrengst én...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize