Duurzame energie voor agrariërs

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Vakkundig en met eigen gecertificeerd personeel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt vaak een belangrijke rol binnen de agrarische sector. De sector is daarnaast belangrijk onderdeel van de landelijke energietransitie en voorloper op het gebied van uitstootvermindering. U kunt hier onderdeel van worden!

Duurzaam opwekken

Zonnepanelen

Zon en wind

Zon op land

SDE+ Subsidie

Duurzaam verwarmen

Biomassa

Aquathermie

Overig

Energieopslag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elize Energie helpt u graag verder met de verduurzaming van uw bedrijf. We hebben ruime ervaring met het gehele proces: van advies op maat, subsidie aanvragen, tot de installatie van het product en onderhoud.

Bij zonnepanelen komen grootverbruikers in aanmerking komen voor de zogeheten SDE+ subsidie. Naast de SDE+ subsidie zijn er ook andere oplossingen die voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld zon in combinatie met wind, biogas door vergisting of energie opslag.

Wij ondersteunen uw wensen van A tot Z, want zo wordt duurzame energie bereikbaar voor iedereen. Bent u benieuwd welke duurzame oplossing bij u past of heeft u bijvoorbeeld al een SDE+ beschikking binnen en zoekt u een betrouwbare partner? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Welke duurzame producten bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen door agrariërs. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor bedrijven, particulieren en specials.

  • zonnepanelen: als dakbedekking of op land voor de opwekking van duurzame stroom;
  • energie opslag: door middel van accu’s en energie opslaan voor later gebruik;
  • zon op land: een goede optie voor grootschalige opwekking van duurzame energie;
  • zon + wind: de combinatie van zonne-energie met een (kleine) windmolen voor een regelmatige opwek van energie;
  • biogas door vergisting: biogasvorming met behulp van een vergister om op duurzame wijze warmte en groene energie op te wekken.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Bruunshoge VOF – Makkinga

Elize Energie heeft in het najaar van 2019 Melkveebedrijf Bruunshoge VOF in Makkinga verder verduurzaamd door 1.690 zonnepanelen te plaatsen. De zonnepanelen leveren in het eerste volledige productiejaar ca. 461.000 kWh, wat gelijk is aan het elektriciteitsverbruik van ruim 150 huishoudens. Op de boerderij worden 200 koeien gemolken, welke zorgen voor 2 miljoen liter melk te produceren. De...

Lees verder over dit project

De voordelen van Elize

Expertise en
deskundigheid

Transparant en
betrouwbaar

Advies
op maat

Hoogwaardige
kwaliteit

Professionele
projectcoördinatie

Elize heeft al meer dan 1000 installaties uitgevoerd

Lees wat anderen zeggen over Elize