Duurzame energie voor agrariërs

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert de duurzame installatie waar u naar op zoek bent. Vakkundig en met eigen gecertificeerd personeel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt vaak een belangrijke rol binnen de agrarische sector. De sector is daarnaast belangrijk onderdeel van de landelijke energietransitie en voorloper op het gebied van uitstootvermindering. U kunt hier onderdeel van worden!

Duurzaam opwekken

Zonnepanelen

Zon en wind

Zon op land

SDE ++ Subsidie

Overig

Energieopslag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elize Energie helpt u graag verder met de verduurzaming van uw bedrijf. We hebben ruime ervaring met het gehele proces: van advies op maat, subsidie aanvragen, tot de installatie van het product en onderhoud.

Bij zonnepanelen komen grootverbruikers in aanmerking komen voor de zogeheten SDE++ subsidie. Naast de SDE++ subsidie zijn er ook andere oplossingen die voor u interessant kunnen zijn.Daarnaast plaatsen wij regelmatig zonnepanelen in combinatie met een kleine windmolen (windenergie). 

Wij ondersteunen uw wensen van A tot Z, want zo wordt duurzame energie bereikbaar voor iedereen. Bent u benieuwd welke duurzame oplossing bij u past of heeft u bijvoorbeeld al een SDE++ beschikking binnen en zoekt u een betrouwbare partner? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Welke duurzame producten bieden wij?

Dit zijn de meest gekozen energieoplossingen door agrariërs. Staat uw oplossing er niet tussen? Bekijk onze andere expertises voor bedrijven, particulieren en specials.

  • zonnepanelen: als dakbedekking of op land voor de opwekking van duurzame stroom;
  • energie opslag: door middel van accu’s en energie opslaan voor later gebruik;
  • zon op land: een goede optie voor grootschalige opwekking van duurzame energie;
  • zon + wind: de combinatie van zonne-energie met een (kleine) windmolen voor een regelmatige opwek van energie;

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd in de duurzame energieoplossingen die Elize Energie biedt of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Recent opgeleverd: Zonnepanelen Mevar Meeden Exploitatiemaatschappij BV – Veendam