Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Laadpalen

Elize_laadpalenMeer en meer mensen gaan duurzamer leven. Zo laten steeds meer mensen zonnepanelen plaatsen op hun dak, of zonneboilers. Daarnaast rijden er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Deze elektrische auto’s moeten worden opgeladen, dit wordt mogelijk gemaakt door zogeheten laadpalen.

Hoe werkt het systeem met deze openbare oplaadpunten?
Om meer openbare laadpalen in de stad te realiseren, kunnen bedrijven en instellingen in sommige gevallen subsidie (per openbaar oplaadpunt) ontvangen. Door een goed netwerk aan te leggen van laadpalen wordt elektrisch rijden gestimuleerd. U kunt thuis, tijdens het doen van de boodschappen of het hebben van een afspraak de auto laden en met een volle accu uw weg weer vervolgen.

» Download hier de flyer voor laadpalen

Iets voor u?
Elize Energie heeft laadpalen ook in haar assortiment en komt graag langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Op eigen terrein zijn meerdere laadpalen geïnstalleerd en worden dagelijks gebruikt. Om het elektrisch rijden tot een succes te maken is een hoge dichtheid van laadpalen en eenvoudige toegang tot laden van belang. Elize Energie werkt daar graag aan mee! Neem gerust contact met ons op voor vragen of opmerkingen.