Volg ons: Twitter Facebook LinkedIn Google+ Instagram

BEL ONS (0594) 28 35 90

Zonne Energie Collectief

Elize_installatieU kunt als individu kiezen voor duurzame energie, maar u kunt ook met een groep mensen kiezen voor duurzame oplossingen. Het kan aantrekkelijk zijn om met een groep mensen gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, maar het is ook mogelijk dat u en de rest van de buurt de wens heeft om energieneutraal te worden. Wat uw wens ook is, Elize heeft een oplossing en denkt graag met u mee. Collectieve inkoop wordt gewaardeerd en wordt ook beloond. Het organiseren van een presentatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Collectief duurzaam wonen

Een trend die gaande is in Nederland en omliggende landen, is het collectief duurzaam worden. Niet alleen zonne-energie, maar ook andere vormen van duurzame energie kunnen interessant zijn voor u en uw omgeving. Heeft u bijvoorbeeld al gehoord van overige groene oplossingen? Ongetwijfeld bent u reeds op de hoogte van de oplossingen die er zijn voor zonne energie:

Welke duurzame oplossingen zijn er naast zonne-energie?

U zult er versteld van staan welke mogelijkheden er al bestaan, naast zonnepanelen, zonneboilers en zonneweides:

Bent u, misschien wel samen met anderen, collectief geïnteresseerd in duurzame energie? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden met zonne-energie en de subsidies waarvoor u in aanraking komt.Footer-met-gras